Novice

Meridian BL, transport in logistika, d.o.o.

Meridian BL, transport in logistika, d.o.o.

Meridian BL d.o.o. odpira svoja vrata v Sloveniji

S ponosom sporočamo, da je Meridian a.d. Banja Luka, odprl svoje podjetje v Sloveniji imenovano Meridian BL d.o.o., da bi svojim strankam omogočil lažji dostop do logističnih storitev in povezavo z Evropo. V septembru 2019 smo začeli s ponudbo logističnih storitev, ki bo prinesla našim strankam rešitve za logistične izzive.
Z odprtjem nove pisarne Meridian BL d.o.o. začne neodvisno zagotavljanje celovite logistike, skladiščenja, distribucije, carinskega svetovanja, carinskega skladiščenja in logističnega svetovanja svojim strankam.
Z odprtjem nove pisarne lahko z lastnim in podizvajalskim voznim parkom ponudimo od mednarodnega in domačega prevoza do skladiščenja in distribucije. Stranke lahko uporabljajo tudi komercialno kot carinsko skladišče v velikosti 3000m2 na najboljši logistični lokaciji v Sloveniji na Brnčičeva ulica v Ljubljani, 300m znotraj Ljubljanske obvoznice.
Tako našim strankam dajemo možnost carinjenja blaga na vseh carinskih uradih v Sloveniji in v naši poslovalnici v Ljubljani, vsa potrebna bančna jamstva za carinske in davčne obveznosti, pa tudi tranzitne bančne garancije.
Glavna prednost novoodprtega podjetja je povezovanje Evrope z Balkanom v obeh smereh, tako lahko uporabnikom ponudimo le najboljše storitve v regiji.
Vljudno vabljeni za prvi kontakt.
Meridian BL d.o.o. ljubljana

Meridian BL, transport in logistika, d.o.o.

MeridianBL d.o.o. Beograd

S ponosom sporočamo, da je Meridian a.d. Banja Luka odprlo podjetje v Beogradu (Srbija) pod imenom MeridianBL d.o.o. Beograd, da bi svojim strankam olajšali in omogočili dostop do logističnih storitev in povezal regijo z Evropo. Novembra 2019 smo začeli ponujati logistične storitve, ki bodo našim strankam nudile rešitve za transportne izzive.
Z odprtjem tega podjetja se začne samostojno nudenje storitev logistike, skladiščenja, distribucije, carinskega posredovanja ter carinsko skladiščenje in logistično svetovanje za stranke.
Z zagonom naše nove pisarne lahko ponudimo svoj in podizvajalski vozni park od mednarodnega in domačega prevoza ter skladiščenja in distribucije. Našim strankam nudimo vsa potrebna bančna jamstva za carinske in davčne obveznosti ter tranzitne bančne garancije. Glavna prednost novo odprtega podjetja je, da skupaj s slovenskim podjetjem Meridian BL Ljubljana in matičnim podjetjem v Banja Luka v celoti povezuje Evropo z Balkanom v obe smeri, tako da lahko svojim strankam ponudimo najboljše storitve v regiji.
Vljudno vabljeni za prvi kontakt.
MeridianBL d.o.o. Beograd